Chocstar: chocolade + meer

Door  |  1 reactie

Heb je vriendinnetjes die dringend troostfood nodig hebben? Chocstar is de pleister op de wonde.

Eerder bespraken we al de chocoladepizza op Like & Love (it), en deze valt in dezelfde categorie: chocolade naar jouw wens. Op Chocstar.nl kun je een fairtrade chocoladereep pimpen naar eigen wens. Met heel, heel veel ingrediënten. Waar je bij de pizza’s uit 14 toppings kunt kiezen, kun je hier uit maar liefst 68 (!) ingrediënten kiezen. Als we goed geteld hebben…

Chocstar: volop keuze!

Zo kun je kiezen uit maar liefst 13 soorten noten, van pistachenoten tot amandelen. Voor de vitamineboost zijn er 11 soorten fruit. Ga jjj voor stukjes appel of aardbeien? Je kunt kiezen uit 12 kruiden, van kaneel tot lavendel. Meer een zoetekauw? Chocstar heeft 15 soorten snoep voor je in de aanbieding. Wij zijn dol op marshmallows, maar wie weet kies jij wel de winegums. Koekiemonsters hebben iets minder keus; er zijn 4 soorten koek, zoals stroopwafel en speculaas.

Aan het eind kun je je reep nog decoreren met één van de 8 decoratie-ingrediënten. Wij kozen voor de Hollandse dip, maar zilveren parels of suikerhartjes zijn ook mogelijk. En kun je aan het begin niet kiezen of je voor puur, melk of witte chocolade gaat, er is ook nog een extra mogelijkheid om aan het eind je reep uit te breiden met andere kleine stukjes chocolade. Je hebt daar de keuze uit 5 soorten.

Tough job

De vraag is: kun je uit zoveel items kiezen? Want je reep mag max. 5 ingrediënten bevatten. Tough job! Dan maar heel veel redenen bedenken voor troostfood, dan mag je best een paar repen bestellen.

Chocstar: chocolade naar wens, en hoe!

Je eigen chocoladereep samenstellen? Ga naar Chocstar.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Anouk

    13 oktober 2011 at 23:10

    Net even gekeken: moeilijk om te kiezen! 😛