Pimp je iPhone

Door  |  0 reacties

Luipaardvlekken of bierbubbels? Doodle-motief of vrolijke voorjaarsstrepen? Je hebt slechts 1.464 soorten om uit te kiezen.

Onze trouwe lezers voorzien ons soms van geweldige tips. Zo wees Annegien ons op deze geweldige iPhone-stickers. Die eigenlijk meer zijn dan een sticker, of skin zoals ze op de site worden genoemd.

Als je uiteindelijk je keuze hebt gemaakt (of keuzes, want je krijgt korting als je meer bestelt) uit de ruim 1.400 varianten, krijg je namelijk niet alleen een sticker voor de voor- en achterkant, maar ook een achtergrond-foto, zodat jouw iPhone helemaal in stijl is. Cool, vind je niet?

En hoewel we aanvankelijk op de iPhone-skins werden gewezen, blijk je op DecalGirl.com terecht te kunnen voor skins voor meer dan alleen de iPhone. Voel je dus niet uitgesloten als je een BlackBerry hebt. En er zijn zelfs skins voor je iPad, Kindle en MacBook.

Ga naar DecalGirls om je keuze te maken >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *