Twitter jezelf naar een baan

Door  |  0 reacties

@NatasjaO was pas afgestudeerd en op zoek naar een baan, maar afwijzingsbrief na afwijzingsbrief bleek dat het niet meer zo makkelijk is om een baan te vinden. Natasja van Oosterloo moest op zoek naar andere manieren om een baan te vinden.

Twitter jezelf naar een baanOp 4 januari 2010 stuurde ze een tweet de wereld in: ‘Nieuw jaar, nieuwe kansen. Werk (in Randstad) gezocht! Combi crea/organiserend. Branche bv. Internet, media, reclame, uitgeverij’. Op 15 januari kon Natasja aan de slag. Is het dan echt zo gemakkelijk?

In het boek Twitter jezelf naar een baan vertelt Natasja je stap voor stap hoe het bij haar in zijn werk ging. Daarnaast vertelt ze praktische tips over het medium Twitter en hoe je het op de juiste manier gebruikt als je op zoek bent naar een baan.

Daarnaast is de uitgeverij van het boek, Eburon, de eerste Nederlandse uitgeverij die de schrijvers de mogelijkheid biedt om de e-books te signeren. Dat maakt het e-book van @NatasjaO, dat slechts € 2,95 kost, helemaal een musthave.

Bestel Natasja’s e-book op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *