29 dagen geven

Door  |  0 reacties

Multiple Sclerose, een chronische neurologische aandoening die het haar moeilijk maakt te lopen en te werken, beheerst het leven van de vijfendertig jarige Cami Walker. Wanhopig gaat Cami op zoek naar een remedie tegen een dreigende depressie als ze een Afrikaanse medicijnvrouw tegenkomt.

De medicijnvrouw geeft het advies om voor 29 dagen onvoorwaardelijk te geven aan anderen. En dat doet Cami. Het ene geschenk is bescheidener dan het andere, maar het draait om het geven. Op de 29ste dag blijkt Cami’s gezond aanzienlijk verbeterd…

Het boek, 29 geschenken, vertelt het verhaal van Cami, maar ook van anderen wiens leven positief veranderen doordat ze simpele geschenken gaven. Raak je gelijk geïnspireerd? In het boek is ook ruimte om jouw geschenkenreis vast te leggen. Ook de website van Cami Walker is een aanrader.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *