Bring Your Own

Door  |  0 reacties

Heeft de recessie je echt in haar greep, maar wil je toch uit eten? Ga dan naar het Amsterdamse café-restaurant Basis in de Vijzelstraat.

Huiskamer-hotspot Basis Amsterdam is een café-restaurant in vintage designstijl waar je je eigen eten en drinken mee kunt nemen. Je kunt er ook je eigen pizza (of Chinees) laten bezorgen.

Borden, bestek en servetten zijn aanwezig en er is een magnetron waar je gratis gebruik van kan maken om je eten op kunt warmen. Je kunt er overigens wel drankjes bestellen, maar daar moet je wel voor betalen.

Het interieur bestaat volledig uit gerecycled materiaal. Denk aan veel hout, mooie foto’s en oude televisies (waarop je een berichtje kunt achterlaten). Verder kun je er gratis gebruik maken van wifi en elk weekend draaien er dj’s. Als dat niet goedkoop en sfeervol uit eten is?

Ga voor meer informatie naar Basisamsterdam.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *