Ik hou van Londen

Door  |  0 reacties

Met een warm weekend in het vooruitzicht is het misschien een slim plan om nog even naar de boekhandel te rennen. Of naar Bol.com te surfen.

Voor het immer populaire 50 tinten grijs, het boek dat nu als een warm broodje over de toonbank vliegt. Of voor gewoon een ontspannen chicklit als Ik hou van Londen, dat wij onlangs al uitlazen.

Waar ‘Ik hou van Londen’ over gaat

In deze luchtige chicklit draait alles om Angela, die – nadat ze ontdekte dat haar verloofde vreemdging – is gevlucht van Londen naar New York.

Ik hou van LondenIn een korte tijd bouwt ze daar een nieuw bestaan op, ontmoet een nieuwe man die uiteindelijk haar verloofde wordt én krijgt de kans om een internationaal tijdschrift op te zetten. Voor deze laatste moet ze terug naar Londen. En daar lijkt alles in het honderd te lopen…

Het succes van Lindsey Kelk

Ik hou van Londen is geschreven door chicklit-schrijfster Lindsey Kelk, die ook de boeken Ik hou van Las Vegas, Ik hou van Parijs, Ik hou van New York en Ik hou van Hollywood schreef. Allemaal stuk voor stuk aanraders voor een mooie zomerdag aan het strand of in de tuin!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *