Finish this book

Door  |  0 reacties

Na haar populaire boeken Wreck this Journal, Non Planner Datebook & This is not a book komt Keri Smith met een nieuw boek: Finish this book!

Waarom zou je een boek kopen (of cadeau geven) dat nog niet af is? Simpelweg omdat hij door Keri Smith is gemaakt. En een boek van Keri Smith staat garant voor veel uurtjes plezier. Dat was bij Wreck this Journal zo en dat is als je het ons vraagt ook met haar nieuwe boek Finish this book zo.

Hoe Finish this book ontstond?

Finish this bookOp een donkere, stormachtige avond vond Keri verfrommelde papieren die achtergelaten waren in het park. Ze ordende de verschillende pagina’s, die voor haar een mysterie was. En hoopte dat ze, door het ordenen, het mysterie van de gevonden papieren op kan lossen. Uiteindelijk loste ze het niet op, maar werden deze papieren de basis van Finish this book. Nu is het jouw missie om van deze papieren een nieuw boek te maken, en het plaatje compleet te krijgen.

“Dit boek is opgedragen aan alle onderzoekers en toekomstige onderzoekers van de wereld.”

Wat vonden wij van Finish this book?

Het bovenstaande stukje klinkt rete-serieus, maar zo serieus zal jouw zoektocht niet zijn. Wij ervaarden het vooral als heel vermakelijk tijdverdrijf. Even tijd voor jezelf, even creatief doen. En je heel hard af te vragen hoe Keri Smith dit elke keer opnieuw bedenkt! (en stiekem hebben we al een stapel boeken ingeslagen als Sint- en kerstcadeautjes)

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *