Delicious bakboek

Door  |  0 reacties

Magazine delicious. komt met hét bakboek. Een bakboek met 132 verleidelijke en zoete recepten die verzameld werden in de afgelopen 6 jaar.

Op veler verzoek komt delicious. met een nieuw boek vol inspiratie: Het Delicious bakboek! Opnieuw een verrukkelijk boek van de makers van hét foodmagazine van Nederland en België.

Met een oplage van 65.000 exemplaren is delicious. één van Nederlands grootste kooktijdschriften. Met inspirerende gerechten, smakelijk gefotografeerd, passend in een drukke manier van leven. Van sexy snelle samengestelde maaltijden tot gerechten die wat langer duren en de moeite van het wachten meer dan waard zijn.

Het bakboek is het derde kookboek van de makers van delicious. Eerder verschenen de bestsellers delicious. hét kookboek! en delicious. lekker koken!.

Over het Delicious bakboek

delicious bakboekMet delicious. hét bakboek! heb je een geweldig bakboek op je aanrecht. De redactie heeft de 132 beste zoetrecepten uit zes jaar in het boek verzameld. Van plaatcake en cakejes tot koekjes. Van crème-bruléetaartjes tot scones en van baklava tot charlotte met peren.

Voor elke gelegenheid. Van verjaardag tot jubileum, van feestdag tot zomaar om een regenachtige maandag op te vrolijken. Voor ontbijt, lunch, brunch, high tea en diner… zoet kan altijd!

En allemaal onweerstaanbaar lekker.

Delicious bakboek vol handige tips & trucs

Natuurlijk geeft het boek ook tips & trucs om van je bakwerk een meesterwerk te maken, lees je welke tools ideaal zijn en welke ingrediënten je het beste kunt gebruiken. De recepten zijn overzichtelijk gerubriceerd in zes hoofdstukken:

  • Plaattaart en cake
  • Koekjes & snoep
  • Taart & gebak
  • Zoete broodjes & brood
  • Toetjes
  • Basisrecepten (voor onder andere crème anglaise, pannenkoeken en karamel)

Het Delicious kookboek kost € 17,95 en is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *