Zelf ijs maken in een handomdraai

Door  |  0 reacties

In slechts 9 minuten vers ijs maken op een zonnige zomerdag? Het is geen fata morgana, het kan echt. Met de Zoku ijsmaker.

Benodigheden: verse yoghurt of siroop. Alles waar je verder creatief mee denkt om te kunnen gaan in jouw eigen ijsjes. Zoals vers fruit en noten, of zelfs snoep. Oh, en natuurlijk de Zoku Quick Pop Maker.

IJs maken in negen minuten

Met deze ‘ijsmaker’, die niet groter is dan een half brood, maak je in no time je eigen ijsjes, die slechts negen minuten in de vriezer hoeven. Ideaal toch? En met het handige Zoku-receptenboek maken de makers je wegwijs in alle mogelijkheden die je hebt.

Toch goedkoop ijs maken

Oké, je moet misschien even slikken van de aankoopprijs (starterspakket vanaf € 55,-), maar de hele zomer lang Magnum-ijsjes kopen voor in je vriezer is toch echt duurder.

Wil jij snel zelf ijs maken? Bestel de Zoku Quick Pop Maker >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *