Hoe was jouw dag?

Door  |  0 reacties

Sommige ideeën zijn zo briljant simpel dat je je afvraagt waarom je het zelf niet hebt bedacht. Deze Hoe was jouw dag?-poster bijvoorbeeld.

Is One line a day al teveel voor jou, maar wil je toch een ‘dagboek’ bijhouden? Dan hebben we allicht de oplossing voor je: de Hoe was jouw dag?-poster. Die we natuurlijk, hoe kan het ook anders, op Etsy vonden.

Hoe was jouw dagDe Hoe was jouw dag?-poster is eigenlijk niets meer en niets minder dan 365 gele (of blauwe, bij het begin van de maand) rondjes. Deze rondjes kun je aan het eind van de dag zelf omtoveren tot een emoticon die jouw gevoel van die dag weergeeft. Zo simpel is het!

We hadden hem leuk gevonden als gratis printable, daar zijn we nu eenmaal dol op. Maar deze poster wordt geleverd als ‘echte’ poster, per post in een rol. Je betaalt daarvoor € 9,95 excl. verzendkosten.

Bestel deze unieke Hoe was jouw dag?-poster >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *