Supertoffe & supergrote kleurplaten

Door  |  0 reacties

Saaie woensdagmiddagen en regenachtige weekenden zijn verleden tijd met deze supergrote kleurplaten.

Maar liefst 91,4 bij 150 cm zijn deze supergrote kleurplaten. Omgerekend is dat maar liefst 22 A4’tjes aan elkaar geplakt. Dat kan toch niet anders dan voor urenlang kleurplezier zorgen?

Een saaie woensdagmiddag of een duffe vakantiedag? Met de Supergrote Kleurplaten van KEK Amsterdam zijn die verleden tijd. En als we zeggen supergroot, dan bedoelen we ook supergroot. De afmeting van één kleurplaat is maar liefst 91,4 cm bij 150 cm. Dat zijn ruim 22 A4’tjes aan elkaar!

Samen te kleuren

Zo’n mega kleurplaat vraagt om ruimte. Schuif alle meubels aan de kant en leg de kleurplaat op de vloer, of maak plaats op een grote eettafel. Zo kunnen kleurkunstenaars gezellig samen kleuren. Ook leuk voor ouders en opa’s en oma’s. En wat dacht je van een geslaagd kinderfeestje?

Kleurplaten met raketten, bomen en grachtenpandjes

KEK Amsterdam heeft drie verschillende kleurplaten: Naar de Sterren, In het Bos en In de Stad.

  • Naar de Sterren bestaat uit een universum van sterren en planeten, raketten, vliegende robots en onontdekte sterrenstelsels.
  • In het Bos kunnen kleine en grote boskabouters zich uitleven op talloze bomen, bergen, vogels en adembenemende vergezichten.
  • In de Stad beleven kleine kunstenaars veel kleurplezier aan de vele grachtenpandjes, bomen en een loeiende brandweerauto.

Supergrote kleurplaten voor een klein prijsje

De supergrote kleurplaten kosten € 8,95 per stuk. Ze zijn gemaakt van stevig, 80 grams papier en geschikt voor stiften, kleurpotloden en verf.

Bestel de supergrote kleurplaten van KEKAmsterdam >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *