Shoppen op zondag?

Door  |  0 reacties

Geen zin in een lazy zondag? Tijd om te shoppen! Niet bij een van de veel meubelboulevards, maar op de Sunday Market in Amsterdam.

Geheel nieuw is de markt niet en onder Amsterdammers is hij wel bekend (en populair), maar daarbuiten treffen we nog steeds mensen die deze creatieve markt niet kennen. Tijd voor verandering!

De visie van Sunday Market

“Wij dromen van een plek waar verschillende werelden bij elkaar komen. Een open en dynamische plek vol speelsheid en creativiteit en waar bruggen worden geslagen tussen schijnbare contrasten…..”

De Sunday Market is voor de organisatoren een plek waar kleine, creatieve ondernemers aan hun bekendheid kunnen werken. Je vindt er dan ook tal van kraampjes met (handgemaakte) producten op het gebied van mode, interieur, design, sieraden en kinderen.

Tip!

Neem een goed gevulde portemonnee mee. Shoppen op zondag kan wel eens wat duurder uitvallen dan je gewend bent met zoveel leuke keuze.

Ga naar de website van Sunday Market >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *