Zoete kussen

Door  |  0 reacties

“Alsof er een engeltje op je tong piest…”, een uitdrukking die wij zo verafschuwen dat we dat zelfs over de producten van Dolci Baci niet zeggen. Wat we je wel kunnen vertellen is dat deze ‘zoete kussen’ goddelijk lekker zijn?

Ben je wel eens op vakantie naar Sicilië geweest? Dan weet je dat dit land niet alleen een mooie vakantiebestemming is, maar dat het ook op culinair gebied enorm veel te bieden heeft. Maar heb je tijdens je vakantie ook kennis gemaakt met de zoete kussen?

Wat zijn zoete kussen?

De zoete kussen zijn misschien wel het best bewaarde geheim van de Siciliaanse keuken. Zalige ‘koekjes’ met als hoofdingrediënt zoete amandel. Aan de koekjes wordt naar smaak fruit, honing, caramel, pistache of bijvoorbeeld chocolade toegevoegd. Een traktatie voor jezelf (in plaats van veel slechtere chocolade), leuk bij een high tea.

Waar kun je de zoete kussen kopen?

Stop maar met dat ticket boeken: je hoeft er niet langer voor naar Sicilië, je koop gewoon de zoete kussen van Dolci Baci. Dolci Baci werkt samen met een Siciliaanse familie die speciaal voor hen volgens ouderwets receptuur zoete kussen maakt. Puurder kun je ze niet krijgen.

Dolci Baci verkoopt zoete kussen in zes smaken: citroen, sinaasappel, pistache, kersen, amandelen en chocolade. Welke bij ons favoriet is? Onmogelijk te kiezen, maar als het dan echt moet: chocolade en pistache.

Ga naar Dolcibaci.nl voor de verkoopadressen >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *