Scheuren, knippen, plakken: het papierboek

Door  |  0 reacties

Ben jij een echte papierfanaat? Dan mag Het papierboek niet aan jouw collectie ontbreken. Zet hem dus snel nog op je lijstje of leg hem voor jezelf onder de kerstboom.

Misschien wel het meest wonderbaarlijke materiaal dat er bestaat: papier. Je kunt er mee knisperen, vouwen, knutselen, scheuren, scrappen, knippen, inpakken en in een jolige bui ook propjes maken.

Tijd om van dit fantastische materiaal een uniek boek te maken: het slimme, leuke en originele papierboek.

Wat vind je in het papierboek?

Papier? Flauw, natuurlijk is dit van papier. Maar wel heel bijzonder papier. Allemaal unieke dessins, ontworpen door Studio Boot.

het papierboekUnieke A4-tjes met tekeningen van katjes in bomen, skeletten, abstracte herfstblaadjes, zaadcellen (ja echt!), snorren en space invaders (ken je ze nog?).

Achterin vind je nog 3 grote opvouwvellen, waaronder een van krantenpapier. Voor de grotere projecten.

Maar er is meer…

Natuurlijk wil je meteen met dit papier – dat ook echt naar ouderwets papier ruikt – aan de slag. Heb je zelf even geen creatieve bui of zijn je ideeën op? In dit boek vind je er tien.

Van origami kraanvogels tot strikken voor de mooiste cadeautjes. Van krukjes beplakken tot papieren slingers.

Oh en nog een reden om deze voor kerst te kopen: een beschrijving voor de leukste Christmas Crackers.

Uitgeverij Snor: voor de leukste boeken!

Het papierboek is – hoe kan het ook anders, ze maken altijd zulke leuke boeken! – uitgegeven door Uitgeverij Snor. Herinner je je nog hun boeken de Borrelhapjeskalender, de Soepkalender, Vis & Vega en Vrolijk in 3,5 maand? Wij zijn duidelijk fan van hun boeken.

Het Papierboek kost € 17,95 en dat is het meer dan waard. Je zult je deze voorspelde extreem koude winter niet snel vervelen.
Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *