Bed Ideas: vergeet je nachtelijke ideeën nooit meer

Door  |  0 reacties

Dat je net voor je in slaap valt dat geweldige idee krijgt, of de oplossing van dat probleem waar je al zo lang mee zat. Dat je uit je slaap wakker schrikt met een Euroka-moment. Deze nachtelijke ideeën leg je eenvoudig vast met Bed Ideas.

Wat is Bed Ideas?

Bed Ideas is de ideale tool voor mensen die veel nachtelijke ideeën hebben. Dit plankje – inclusief gloeilamp, notitieboekje en pen – hang je boven je bed.

Bed IdeasWanneer je ’s nachts weer eens een ‘pling’ in je bovenkamer hoort en je een geniaal idee hebt bedacht kun je dit meteen noteren.

Voor wie is Bed Ideas?

Apicula – het bedrijf achter Bed Ideas – geeft aan dat het een musthave is voor de out of the box dromers. Het is de ideale gadget om snel de korte en spannende dingen die je net voordat je in slaap valt bedenkt op de schrijven.

Ook zijn ze van mening dat mensen net voor het slapen gaan de beste ideeën hebben. En ja, zo is ook Bed Ideas bedacht tijdens de nachtelijke uren.

100% ecologisch

Apicula vindt het heel erg belangrijk om alles zo ecologisch mogelijk te houden en dit voeren ze ook door in hun ontwerpen. Het plankje is gemaakt van beukenhout en de verlichting is van LED lampjes. Mocht er een onderdeel kapot gaan, dan is Bed Ideas eenvoudig te demonteren en deels te vervangen.

Bestel Bed Ideas op de website van Apicula >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *