9x frisse watermeloen-recepten

Door  |  0 reacties

We ontdekten het al tijdens de speurtocht naar zomerse drankjes: meloen is het favoriete fruit deze zomer. En dus gingen we op zoek naar meer watermeloen. In alle vormen. Check snel onze favoriete watermeloen-recepten.

Watermeloen is de ultieme dorstlesser, met maar liefst 95% water. En dat kun je goed gebruiken op een zomerse dag! Daarnaast zitten watermeloenen vol met ijzer, kalium en vitamine C. Deze watermeloen-recepten zijn gezond én zeker geen straf. Allemaal even lekker!

9x de lekkerste watermeloen-recepten

Alles over deze watermeloen-recepten

1. De ideale zomersalade voor bij gegrilde vis of kip. En natuurlijk sowieso een must voor een zomerse barbecue.

2. Als je kinderen hebt die je normaal niet aan het fruit krijgt in de zomer, dan zijn deze watermeloen ijslolly’s zonder twijfel een succes. En ook voor jezelf zijn ze erg lekker!

3. Ben je in de zomer jarig & op zoek naar een verfrissende traktatie? Deze watermeloen-taart is enorm simpel zelf te maken. En nog goedkoper dan de bakker ook!

4. Tijdens mijn jeugd was het mijn favoriete drankje: slushpuppy. Deze zomer ga ik die maar eens zelf maken, met dit recept voor watermeloen-slushpuppy.

5. Oké, we spelen vals: in deze watermeloen-koekjes – ideaal voor een zomerse picknick – zit geen spoortje van watermeloen. Toch vonden we ze zo leuk dat ze in dit rijtje watermeloen-recepten thuishoren.

6. Nog meer watermeloen bij de barbecue. Deze honing-gegrilde watermeloen zal bij je gasten in de smaak vallen!

7. Hoe cool, een watermeloen-pizza! Alles wat je nodig hebt, is een grote meloen (tenzij je genoegen neemt met een kleine pizza), feta-kaas & basilicum.

8. Weet je hoeveel lekkere salades er zijn met watermeloen? Dit is er een voor tomaten-haters: een watermeloen-caprese salade.

9. Misschien is het maken van deze fruitige watermeloen-barbecue nog wel het leukste. Opeten is haast zonde!

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *