Back to work: gezonde lunches om mee te nemen

Door  |  0 reacties

De vakanties zijn voorbij: back to work. Met een goed voornemen: volgend jaar blijer worden van jezelf in bikini. Weg met de vette bedrijfslunch, welkom gezonde lunches. Die je zelf meeneemt in de toffe lunchbox van Rosti Mepal.

Door Like & Love (it!) kwam ik in aanraking met Rosti Mepal, een fabrikant van vernuftige plastic keukenwaren, die je het leven een stuk makkelijker maken. Zo wordt hun knoflooksnijder enorm vaak gebruikt in onze keuken. Regelmatig krijg ik persberichten van nieuwe producten, zoals hun toffe lunchlijn.

Gezonde lunches in handige lunchbox

Gezonde lunches met Rosti MepalDe Lunchbox To Go Elipse is ideaal als je af wilt van de vette bedrijfshap (en de mega-hoge kosten) en gezonder wilt eten. Doordat de lunchbox diverse compartimenten heeft, kun je sandwich, je salade of je dressing apart bewaren. Ideaal! Door de bovenste laag kun je ook nog je bestek er in kwijt. En buiten dat hij enorm praktisch is, is hij ook nog eens tof om te zien. En extra leuk in lime of roze, of extra stijlvol in zwart. Je collega’s worden nog jaloers op je lunch én je lunchbox.

Handige accessoires

Wil je ’s ochtends op het werk nog even ontbijten met yoghurt en muesli? De Duobeker To Go heeft in het deksel een extra compartiment waar je de muesli apart kunt bewaren. Mocht je onverhoopt ’s ochtends geen tijd hebben en pas in de middag aan je yoghurt toekomen dan is de muesli nog lekker knapperig.

Drink je snel te weinig op het werk? Dan is voor jou de JustWater drinkfles een uitvinding. Door de brede opening kun je hem niet alleen vullen met water, maar ook bijvoorbeeld met een verfrissend schijfje citroen. Nooit meer dorst!

Bekijk alle lunchproducten in de webshop van Rosti Mepal >>

Voor deze review stelde Rosti Mepal ons een lunchset beschikbaar om te testen. Test geslaagd!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *