Lekkere ijsjes zelf maken doe je zo!

Door  |  1 reactie

Lekkere ijsjes zelf maken lijkt veel tijd te kosten. Niet met Zipzicles. Je ijsjes zijn in no time klaar en het is ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee. Maar het grootste voordeel? IJsjes precies zoals jij dat wilt!

Wat zijn Zipzicles?

Wat een toffe uitvinding! Zipzicles – we hadden het wederom zelf kunnen bedenken – zijn plastic zakjes die je eenvoudig kan vullen met datgene waarvan jij je ijsje gemaakt wilt hebben. Leg ze in de vriezer en binnen een paar uur heb jij je zelfgemaakte ijsje. En zijn de ijsjes op? Je kunt de zakjes eenvoudig hergebruiken.

Waarom Zipzicles?

Zipzicles: ijsjes zelf makenHet is voordelig: voor slechts € 3,99 krijg je 12 zakjes, welke je keer op keer kunt hergebruiken. Weet je wat een pak van zes Calippo’s inmiddels in de supermarkt kost?

Heb je plots zin in een ijsje, maar geen tijd of zin om naar de supermarkt te gaan, binnen twee uur (zolang duurt het invriezen ongeveer) heb je een ijsje tot je beschikking als je deze zakjes in huis hebt.

Maar het grootste voordeel: je kunt je eigen ijsje samenstellen, van je favoriete ingrediënten. Ideaal voor mensen met allergieën. En wat dacht je van ultra-gezonde ijsjes? Je vermijdt de vele suikers en toevoegingen die er in fabrieken aan worden toegevoegd.

Zipzicles inspiratie: deze ijsjes maak je zelf

Je kunt jouw Zipzicle natuurlijk vullen met jouw favoriete limonade, maar doe eens creatiever. We zetten vast een paar toffe ideeën op een rij:

  • Voor een verfrissend ontbijt: mix yoghurtdrank met cruesli om de dag mee op te starten
  • Voor een gezond tussendoortje: vul jouw Zipzicle met verse vruchtensap, eventueel aangevuld met kleine stukjes fruit
  • Voor een alcoholische versnapering: drink die Mojito die je niet hebt gemaakt niet meteen op, maar maak een Mojito-Zipzicle
  • Voor de mannen: wat is er nu lekkerder dan bier in ijsvorm?

Ook handig!

Zeker handig voor kinderen: er zijn ijshouders verkrijgbaar bij de Zipzicles. Zo blijven je handen warm en je ijsje koud. En een kliederboel wordt het ook al niet. De houders, waar je je ijsje zo inschuif, zijn verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren en kosten € 7,99 per 4 stuks.

Waar te verkrijgen?

Zipzicles kun je bestellen in de Nederlandse webshop All4Kitchen.nl, die in 2013 haar deuren opende. Naast Zipzicles vind je in deze webshop nog meer handige producten voor in de keuken of aan tafel.

Win, win, win!

Deze actie is reeds afgelopen. Kijk op onze win-pagina voor meer toffe prijzen.

Omdat wij zo enthousiast zijn over Zipzicles mogen we drie setjes Zipzicles zakjes en Zipzicles ijshouders verloten. Wil jij zo’n setje t.w.v. € 11,98 winnen? Dat doe je in slechts drie stappen.

  1. Deel dit bericht via Facebook of Twitter (wist je dat dat eenvoudig kan met de knoppen bovenaan dit artikel?).
  2. Laat ons hieronder weten wat voor Zipzicle-ijsje jij graag zou maken.
  3. Like onze Facebook-pagina. Je leest daar ook automatisch of je gewonnen hebt.

Kan jij niet op de uitslag wachten en wil je direct deze ijsjes maken?
Ga naar All4Kitchen om te bestellen >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Marije

    22 augustus 2014 at 19:41

    Wat een gaaf idee!! IK zou graag lemon drop cheececake ijsjes maken. Die lijken me zooo lekker!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *