MijnTafel: je eigen winkeltje!

Door  |  0 reacties

Je hebt er vast wel eens van gedroomd: een eigen winkel. Die droom kan werkelijkheid worden door je nieuwe, tweedehandse of zelfgemaakte spullen te verkopen bij MijnTafel.

MijnTafel is een particuliere onderneming naar Fins voorbeeld. Dit winkelconcept van de itsepalvelukirpputori (letterlijk: ‘zelfbedieningsvrijmarkt’, een vrijmarkt waar je dus zelf niet hoeft te zijn om je spullen te verkopen) bestaat in Finland al meer dan 20 jaar en is er niet meer weg te denken uit de cultuur. In Nederland heeft MijnTafel inmiddels negen vestigingen, en het plan is om uit te groeien naar maar liefst 50 vestigingen in Nederland.

mijnTafel: hoe werkt het?

Heb je thuis nog goede, niet meer gebruikte spullen liggen of maak je zelf spullen en wil je deze op een laagdrempelige manier te koop aanbieden?
 MijnTafel biedt je nu de mogelijkheid jouw spullen te koop aan te bieden aan een breed publiek. Dit kun je doen door één of meerdere weken een tafel te huren. Een tafel kost € 30,- per week, huur je meerdere weken na elkaar dan betaal je € 25,- per week. Vervolgens kun je je tafel inrichten en zelf de prijs bepalen van je artikelen. Je ontvangt barcodes om op je artikelen te plakken, en er is iemand in de winkel aanwezig om je spullen te verkopen. Aan jou dus alleen de taak om het geheel in te richten en aan te vullen, je hoeft niet zelf aanwezig te zijn voor verkoop.

Hoe ziet een tafel er uit?

Een tafel bestaat uit drie bladen en bovenaan zit een rail voor kleding. 
Je kunt ook kiezen voor de combinatie van twee rails en een plank. Daarna is het aan jou als verkoper om het geheel zo aantrekkelijk mogen te presenteren. Gedurende de huurperiode mag je zo vaak als je wilt de tafel bij komen vullen. De volledige opbrengst van de verkochte spullen wordt wekelijks naar jouw bankrekeningnummer overgemaakt. Altijd fijn een extra zakcentje!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=SCkFaw8IDZs&w=560&h=315]

Waar kan ik een kijkje nemen?

Kom langs in Breda, Ede, Emmen, Groningen, Haren, Nijverdal, Sneek, Winterswijk of Zwolle. Het assortiment wordt vaak aangevuld en veranderd per week, dus er is altijd iets nieuws te zien.

Meer informatie? Breng een bezoekje aan de website >>

Reacties

Willemijn (26) is een levensgenieter, wordt blij van kleine dingen en werkt als freelancer voor diverse opdrachtgevers. Ze is geïnteresseerd in kunst & cultuur, design en eten. Minstens één keer per jaar maakt ze een verre reis en de wenslijst van plekken waar ze geweest wil zijn wordt er niet korter op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *