444 dingen om te tekenen

Door  |  1 reactie

Inkleuren mag dan helemaal hip zijn op het moment, zelf tekenen is misschien nog veel leuker. Helemaal als je opdrachten krijgt om iets te tekenen wat je normaal nooit zou tekenen.

Wat kan ik jaloers zijn op mensen die echt echt echt goed tekenen. Ik kan een olifant tekenen, en een kikker. Precies in de vorm zoals mijn tante mij die leerde toen ik klein was. Kleuren binnen de lijntjes gaat nog net, maar zelf iets tekenen…? Het mist vaak de verhoudingen of het is zo slecht dat andere mensen niet zien wat ik heb getekend.

Herkenbaar? Dan is dit een goed boek om in te stappen & te leren tekenen. Ben je al een goede tekenaar, dan is het boek 444 dingen om te tekenen misschien nog wel veel leuker: dit boek dwingt je namelijk om eens iets te tekenen dat je normaal niet zo tekenen. Ideaal als je wel zin hebt om te tekenen, maar totaal inspiratieloos bent.

Wat kun je verwachten van ‘444 dingen om te tekenen’?

444 dingen om te tekenenHet meest eenvoudige boek van het jaar: 444 witte pagina’s met slechts één korte tekst, hetgeen jij moet tekenen. Dat betekent dus 444 tekenopdrachten om het jaar (of twee) door te komen.

Verwacht geen standaard dingen, je wordt uitgedaagd om bijvoorbeeld krokodillentranen, dieren met voelsprieten, een vulkaanuitbarsting, de grote vriendelijke reus, een cocktail, een suikerspinnenkraam, een drukfout of een superschurk te tekenen.

Voor bovenstaande opsomming heb ik willekeurige pagina’s open geslagen en dat is ook het leukst om te doen als je het boek 444 dingen om te tekenen in huis hebt: zodra je tijd hebt, sla je een willekeurige pagina open. Ook als de opdracht je in eerste instantie niet aantrekt, ga je er mee verder. Laat je creativiteit de loop & ga aan de slag.

Handig!

De pagina’s zijn extra dik, waardoor elk materiaal bruikbaar is zonder door te drukken. Of je nu potloden, krijt, verf of zelfs knipsels & lijm gebruikt.

Bestel het boek 444 dingen om te tekenen voor € 9,95 op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Bianca

    23 september 2014 at 22:23

    Zag het inderdaad al vaker voorbij komen, ziet er echt onwijs leuk uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *