Heer Zadel: vrolijke zadels voor een vrolijk straatbeeld

Door  |  2 reacties

Initiatieven die als doel hebben ons dagelijkse straatbeeld op te vrolijken, juichen we met alle geweld toe. Daarom zetten we vandaag Heer Zadel in de spotlights. Met deze kleurrijke zadels wordt het leven toch ook echt leuker?

Om ons verhaal wat krijgt bij te zetten, gooien we er meteen maar wat indrukwekkende cijfers tegenaan. Weet je dat er per (doordeweekse) dag 1,75 miljoen fietsritten worden gemaakt tussen 08.00 en 09.00 uur? En dat er in de Nederlandse tuinen/schuren/garages gezamenlijk maar liefst 22 miljoen fietsen zijn. Niet zo gek dus dat Nederland als fietsland wordt gezien.

Toch kan het – zeker op drukke stations – knap lastig zijn om jouw fiets terug te vinden in de enorm volle rekken. Natuurlijk weet je waar je hem hebt neer gezet, maar op de enkeling na die een roze fiets heeft gekocht (ja, ooit was ik zo gek), zul je vooral dertien-in-een-dozijn fietsen zijn staan. Jouw valt echt niet meteen op. Tenzij…

Kleurrijke zadels van Heer Zadel

Heer Zadel, kleurrijke zadelsTenzij je jouw fiets – of dat nu een beachcruiser, een bakfiets, een omafiets of een citybike is – voorziet van een zadel van Heer Zadel. Met een van de negen felle kleuren is jouw fiets voortaan gemakkelijk te herkennen op Amsterdam/Rotterdam/Groningen Centraal. En naast dat ze te gek zijn om te zien, zitten ze ook nog eens verdomd lekker. Weg houten reet!

Praktisch!

De zadels van Heer Zadel, verkrijgbaar via hun eigen webshop, zijn leverbaar in negen opvallende kleuren: rood, blauw, groen, geel, lichtgroen, fuchsia, grijs, mint en oranje. De universele zadels, die op elke standaard mannen- en vrouwenfiets passen, kosten € 35,-.

Win, win, win!

Helaas, deze winactie is reeds verlopen. De winnaars zijn al bekend gemaakt. Ga naar onze win-pagina voor andere leuke acties.

Wil jij zo’n tof zadel? Ga naar HeerZadel.nl >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

  1. Tahlia

    24 oktober 2014 at 21:25

    Superleuk! Het fietszadel in de kleur “fuchsia” geef ik graag cadeau aan mijn zus. Zo’n vrolijke, hippe, stijlvolle zadel fleurt haar grijze fiets helemaal op. 🙂

  2. Baseballlover

    9 november 2014 at 13:38

    Wat super fantastisch! Een goed zadel is zo belangrijk en door de kleur kun je je fiets veel makkelijker vinden! Graag maak ik kans op het groene zadel, maar de andere zijn allemaal even prachtig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *