Snow time! 9x warme snowboots om van te houden

Door  |  0 reacties

De eerste witte landschap-foto’s verschenen deze morgen online. De verwachting is dat we nog dit jaar meer sneeuw krijgen. Dan kun je maar beter goed voorbereid zijn met warme snowboots, toch?

Weet je nog die verschrikkelijke moonboots van vroeger, in achterlijke kleuren, net als die felle trainingspakken? Dat je moeder je daar in durfde te laten lopen. Ik heb nog steeds een licht snowboot-trauma van. Hoewel… weet je hoeveel toffe, warme snowboots je tegenwoordig hebt? Kijk maar mee hieronder. En wees er snel bij, want voor je het weet zijn alle leuke modellen uitverkocht.

Warme snowboots

Alles over deze warme snowboots

1. Voor deze warme snowboots teken ik meteen, wat zijn ze leuk! En dat voor slechts € 54,95 bij Zalando.

2. Zonder twijfel voor de sporty girls: deze toffe snowboots van Moon Boot.

3. Deze snowboots zien er niet alleen van de buitenkant warm uit door het gebruik van (nep)bont, ook de binnenkant is gevoerd voor zalige warme voetjes. Van Protest, en voor € 60,- schaf je ze aan bij Wehkamp.nl.

4. Voor de sportieveling: toffe, kleurrijke snowboots van Adidas. De laarzen zijn voorzien van een stevige loopzool met noppen én een warme voering. Ideaal voor je komende wintersport!

5. Deze toffe casual leren snowboots zijn nu 40% afgeprijsd. Wees er snel bij!

6. Niet zo’n fan van hoge snowboots? Deze grijze Even&Odd snowboots zijn haast sneaker-achtig.

7. Er komen steeds meer rip offs van de Uggs. Blij toe, want die zijn een stuk goedkoper. Niet allemaal even mooi overigens, maar deze van S. Oliver mogen bij mij direct in de kast.

8. Sorel maakt al jaren mooie snowboots. Naast hun basis-model waar ze bekend om werden, komen ze nu ook met kleurrijke, hippe varianten. Ik zou voor de Sorel Glacy gaan.

9. Populair in Hollywood: Snoboot. Wat dacht je van het model Mutant? Sneeuwwit!

Voor welke van deze warme snowboots ga jij het liefst?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *