9x de lekkerste Valentijn koekjes

Door  |  0 reacties

Aangezien de liefde van de man door de maag gaat, zijn wij vast aan het bakken geslagen. Om te kijken welke Valentijn koekjes het lekkerst zijn. Onderstaande negen staan op het menu. Doe je mee?

Valentijn mag dan commercieel uitgemolken worden, het krijgt zijn charme weer terug als je gaat voor iets dat je zelf maakt. Of bakt in dit geval. Deze Valentijn koekjes zullen zonder twijfel een gewaardeerd cadeau zijn.

Valentijn koekjes

Alles over deze Valentijn koekjes

1. Deze Valentijn koekjes mogen er misschien moeilijk uit zien om te maken, wij denken dat het met het duidelijke stappenplan best meevalt.

2. Wafelkoekjes, chocolade (witte!) en sprinkles, meer heb je niet nodig voor deze eenvoudige liefdeskoekjes.

3. Hier worden wij het liefst zelf op getrakteerd, omdat de liefde van de vrouw óók door de mag gaat: chocolade-hartjes.

4. The easiest cookies you will ever make belooft dit recept. Graag! Want chocoladekoekjes die weinig tijd kosten zijn het lekkerst!

5. Je hebt er niet eens een oven voor nodig: deze pretzels met witte chocolade en sprinkles hebben geen baktijd nodig. Ideaal!

6. Voor een low-budget Valentijnsdag: meer dan twee ingrediënten heb je niet nodig voor deze aardbeien fudge.

7. Als je op zoek gaat naar Valentijn koekjes, kom je veel witte chocolade tegen. En daar hebben we natuurlijk totaal geen moeite mee. Deze shortbread koekjes met witte chocolade staan voor het weekend op de planning.

8. Is jouw partner dol op pindakaas? Dan maak je hem blij met deze blondies.

9. Gestapelde red velvet koekjes, mmm…

Voor welk van deze Valentijn koekjes ga jij?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *