Secretaressedag! 9x de leukste cadeautjes

Door  |  0 reacties

Aanstaande donderdag, 16 april, is het Secretaressedag. Ben je graag attent? Je bent nog net op tijd om een leuk cadeau voor je secretaresse te regelen. Wij zochten de negen leukste cadeautjes voor je bij elkaar.

Secretaressedag komt oorspronkelijk, hoe kan het ook anders, uit Amerika. Op 20 april 1989 werd het in Nederland geïntroduceerd met de bedoeling om jaarlijks de secretaresse in het zonnetje te zetten. Even wat extra aandacht voor de toegevoegde waarde van al die trouwe secretaresses.

Secretaressdag cadeautjes

Alles over deze cadeautjes voor secretaresses

1. Na een dag hard werken, ook al is het Secretaressedag, kan je secretaresse in ieder geval lekker ontspannen in eigen badkamer met deze giftset van Rituals. De nieuwe geurlijn Tao kan ze vast waarderen.

2. Met deze zomerse slider-armband van Mme Pomme, voorzien van haar eigen naam, scoor je zeker punten als we het hebben over attent zijn.

3. Een blijvende herinnering cadeau geven? Dat kan uitstekend met een fotoshoot bij Perfect Portret van mede-redacteur Laura! Van je secretaresse alleen of samen met haar gezin, alles kan. En je secretaresse heeft gelijk nieuwe profielfoto’s…

4. Kleuren voor volwassenen is in. En terecht want het werkt enorm ontspannend. Mijn wonderlijke wereld is gemaakt door de dochter van Carry Slee.

5. Nog zo’n ‘altijd-goed-cadeau’; chocola! Chocstar selecteerde 10 choco’s speciaal voor Secretaressedag. Deze chocollega bijvoorbeeld met goddelijke chocolate chip cookies.

6. Vrouwen en tassen zijn een onafscheidelijke combinatie. Een nieuwe ‘werktas’ is toch het Secretaressedag-cadeau bij uitstek? Bijvoorbeeld deze Lou’s Big Bag van O My Bag.

7. Weg met die wegwerpflesjes. Hallo duurzame Dopper! En behalve je secretaresse kun je er ook alle medewerkers en/of klanten een plezier mee doen, voorzien van het bedrijfslogo.

8. Van een sjaal van Pom Amsterdam wordt iedere vrouw blij. Weet je niet welke je moet kiezen? Ga dan voor een Pom Amsterdam-cadeaubon, kan je secretaresse zelf kiezen

9. Bloemen zijn natuurlijk altijd goed. Is je secretaresse uitgerekend op Secretaressedag vrij? Dan laat je ze gewoon thuis bezorgen.

Nog niet genoeg inspiratie voor cadeautjes voor Secretaressedag? Bekijk alle cadeautjes die we ooit selecteerden.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *