Kleur in je interieur! 9x mintgroene woonaccessoires

Door  |  0 reacties

Het is dé kleur van de komende zomer: mint. En dus gingen we, voor onze serie Kleur in je interieur op zoek naar mintgroene woonaccessoires. We kunnen je vertellen: die zijn er genoeg. Een selectie maken was nog een flinke opgave, maar het is gelukt. Kijk je mee?

Mintgroene woonaccessoires

Alles over deze mintgroene woonaccessoires

1. Deze HK Living lamp is geïnspireerd op ouderwetse fabriekslampen, maar dan in een hip mintgroen jasje. Leuk voor in de woonkamer of keuken.

2. Nog zo’n mooie mintgroene eyecatcher voor in de keuken: een mintgroene prullenbak van Brabantia.

3. Hoe tof is deze mintgroene broodtrommel van Bloomingville?

4. Lockerkastjes: ouderwets leuk. En nieuwerwets als je de mintgroene variant in huis haalt. Leuk voor naast je bed of voor extra opbergruimte in de woonkamer. Extra bijzonder: ze zijn niet van staal, maar van hout.

5. Vintage & mint gaat heel goed samen, dat bewijst deze leren poef.

6. Supertof, dit dienblad van Design Letters. Gemaakt van geverfd staal en superleuk op bijvoorbeeld je eettafel.

7. Verkrijgbaar in heel veel kleuren, maar de mint-variant is toch wel onze favoriet. We zijn verliefd op deze keukenweegschaal!

8. FEST Amsterdam is ons favoriete kussenmerk, en dus mag hun mintgroene kussen niet ontbreken in onze lijst met favoriete mintgroene woonaccessoires.

9. Mint is niet de enige woontrend van 2015, ook draadmanden zie je nu in elk woonblad terug. Vooruit, dubbelop dan: een mintgroene draadmand van Bloomingville als afsluiter.

Ben jij ook al fan van de mintgroene woonaccessoires?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *