Lekker zomers! 9x frisse mango recepten

Door  |  0 reacties

Mango is lekker fris, romig en zoet. Ideaal om te verwerken in verschillende gerechten, drankjes en snacks. Nu het voorjaar is begonnen wordt het tijd voor wat lekkere frisse mango recepten. Kijk mee en doe inspiratie op met deze frisse mango recepten.

Mango is een tropische vrucht die gelukkig ook gewoon in Nederland te krijgen is. Tot nu toe gebruikte ik mango alleen maar voor smoothies. Als je mango aan je smoothie toevoegt wordt het lekker romig, zoet en krijg je ook de nodige vitamines en mineralen binnen. Maar met mango kun je veel meer en dat blijkt uit onderstaande recepten. Tijd om deze frisse mango recepten uit te proberen!

Frisse mango recepten

Alles over deze frisse mango recepten

1. Havermout met mango is hartstikke lekker en gezond. Zo begint je dag goed!

2. Combineer mango met frambozen en kiwi’s en maak dit stoplicht-ijsje. Het is even wat werk om de verschillende laagjes te maken, maar dan heb je ook een lekker vrolijk en fris ijsje!

3. Mango is ook lekker fris en goed te gebruiken in een salsa. Met slechts vijf ingrediënten staat deze mango salsa zo op tafel.

4. Garnalen en mango matchen ook altijd goed. Avocado erbij en je hebt een heerlijke mango-garnalen-avocado salade!

5. Met deze prachtige mangotaart in de vorm van een bloem, maak je zeker indruk! En deze taart is ook nog eens glutenvrij, en vegan- en Paleo-proof.

6. Als dit geen originele manier van mango verwerken is?! Maak er mango-rolletjes van. Een lekkere verantwoorde snack.

7. Wil je een lekker romig ijsje? Met mango, cocos, ananassap en yoghurt maak je deze heerlijke ijsjes!

8. Deze tropische kipburgers met mango doen het goed op een BBQ-feestje! Nu nog even wachten op de zomerse avonden…

9. Ook in een smoothie doen mango’s het goed. En het ziet er ook nog eens lekker kleurrijk uit samen met ander fruit.

Welke van deze mango recepten ga jij binnenkort uitproberen?

Reacties

Jo (32) raakt niet uitgepraat over hardlopen en bezoekt graag concerten en festivals. Ze houdt van lekker eten & drinken, lezen en schrijven. De zon en mooie duurzame producten maken haar blij. Ze is nog lang niet uitgereisd en is dol op sushi en NYC.