Huisgemaakt! 9x de lekkerste limonade recepten

Door  |  0 reacties

Verjaardagspartijtjes, schoolfeestjes, avondvierdaagse, overal kwam je het tegen. Ben jij ook opgegroeid met ‘ranja’? Tegenwoordig is limonade weer hip. En dan niet zozeer de aanmaak-ranja van vroeger in rood of oranje, maar zelfgemaakte limonade met vers fruit al dan niet met suiker. Met de eerste warme dagen achter de rug en, hopelijk, nog een heleboel van die dagen voor de boeg zochten wij negen limonade recepten voor je uit. Om thuis te maken!

Warmte maakt dorstig. En wil je eens iets anders al een glas water met of zonder prik dan biedt een lekker ijskoud glas huisgemaakte limonade uitkomst. Wij verzamelden negen limonade recepten waar je de zomer prima mee doorkomt. Je maakt er ook nog eens indruk mee op je visite!

Huisgemaakte limonade recepten

Fris en fruitig: 9 x limonaderecepten

1. We beginnen met een suikervrije vruchtenlimonade. Laat je vooral niet afschrikken door ‘suikervrij’. Behalve dat deze limonade er in zo’n grote tap prachtig uitziet, vinden zelfs kinderen de limonade heerlijk.

2. Nog zo’n gezond én lekker limonaderecept. Dit keer op basis van groene thee en vruchten. Lekker!

3. Dol op alles dat naar perzik smaakt? Dan is dit recept voor verse perzik limonade het uitproberen waard.

4. Berry Basil Lemonade; alleen de naam al. Perfect voor zomerse dagen of als basis voor lekkere cocktails. Misschien wel een van de favoriete limonade recepten van de redactie van Like & Love (it!).

5. En natuurlijk mag hét klassieke limonade recept niet ontbreken: LEMONade.

6. Deze pink lemonade doet het waarschijnlijk super-goed op menig meisjesverjaardag. Cranberry zorgt in dit recept voor het kleurtje.

7. Strawberry Mint Lemonade? Yes please! Als fan van aardbeien en munt word je toch blij van dit limonade recept?

8. Watermeloen op lange warme zomerdagen is altijd lekker. Dus deze watermeloenlimonade moet wel dé perfecte dorstlesser zijn deze zomer.

9. Alleen voor de kleur zou je deze limonade al maken toch? Je kinderen en visite worden vast ook blij van deze Blueberry Lemonade

Laat de zomer maar doorkomen, dan kunnen we iedere dag een van deze limonade recepten uitproberen. Binnenkort besteden we overigens ook aandacht aan de leukste limonadetaps!

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *