Budget schoencadeautjes voor volwassenen (voor € 5,- of minder)

Door  |  0 reacties

Het hoeft helemaal niet veel geld te kosten om iemand tijdens Sinterklaas blij te maken, een cadeautje is altijd een leuke verrassing! En ook voor weinig geld zijn er veel leuke presentjes te vinden. Dit jaar geen cadeautjes in schoenen die meteen de prullenbak in gaan…

Ben jij op budget schoencadeautjes die écht leuk zijn? Bekijk dan hier onze selectie van negen cadeaus die niet veel kosten maar een glimlach op het gezicht van de ontvanger zullen toveren.

Budget schoencadeautjes voor volwassenen onder de 5 euro

Alles over deze budget schoencadeautjes voor volwassenen

1. Speculaasjes zijn een oer-Hollandse lekkernij die het vooral goed doen bij een warme kop thee. Hoe leuk is het als je thuis zelf kunt bakken in dit leuke molenvormpje? Met dit speculaasplankje kan het! Prijs € 2,95 via Dille & Kamille.

2. Met de vrieskou in aantocht kruipen wij het liefste weg op de bank met een heerlijke kop thee. Dit wordt nog leuker met deze tea time mok met stippendesign. Prijs € 3,50 via Hema.

3. Geef niet zomaarr een zeepje, maar kies voor luxe! Dit Walra zeepje aan een stoer koord is handgemaakt en bevat stukjes lotusbloem. Dit ruikt niet alleen heerlijk, maar heeft ook hydraterende eigenschappen (en dat kunnen we deze winter wel gebruiken!). Prijs € 4,95 via VT Wonen.

4. Hoe leuk is deze snijplank in de vorm van een rookworst? Een grappig en praktisch cadeau! Prijs € 5,00 via Hema.

5. Iedereen kan in december wel wat glitter gebruiken! Deze Maybelline ColorShow nagellak heet Spark the night en geeft iedere outfit een feestelijk tintje. Prijs € 3,99 via Bol.com.

6. Zoek je een cadeau voor een sushiliefhebber? Dan zijn deze superschattige sushi en sojasaus sokken het perfecte cadeau. Cool en warm! Prijs € 4,41 via ASOS.

7. De leuke Hema notitieboekjes laten ieder vrouwenhart sneller kloppen. Deze mintgroene variant met gouden ster is perfect voor de feestdagen! Prijs € 3,- via Hema.

8. Tijd om vaarwel te zeggen tegen milieuvervuilende plastic tasjes. Met deze leuke katoenen shopper met opdruk heb je altijd voldoende ruimte voor de boodschappen. Prijs € 4,95 via Wonen met Lef.

9. Het ultieme praktische cadeau: een multi-oplader met verschillende USB-uitgangen. Want wie heeft er tegenwoordig nou geen telefoon, tablet en camera met een lege batterij? Prijs € 4,- via Hema.

Welke van deze budget schoencadeautjes zou jij graag in je schoen vinden?

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Lisa (26) woont voor haar werk als online marketeer en tekstschrijver in het bruisende Londen. Ze houdt enorm van eten en koken en is graag creatief bezig. Verder brengt ze vele uren online door, vooral op zoek naar nieuwe muziek, unieke vondsten op Etsy en inspirerende interieurfoto`s en recepten op Pinterest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *