Bucketlist kalender: 365 must do’s in 2017

Door  |  0 reacties

Heb jij al plannen voor 2017? Vast nog niet! Houden zo en zorg dat je in elk geval elke dag een kruis in je agenda zet voor de Bucketlist kalender. Hierin staan 365 dingen die je gedaan moet hebben in 2017.

De Bucketlist kalender is een vervolg op het succesvolle Bucketlist Boek waar we eerder over schreven. Het idee achter dit boek was heel simpel; zoveel mogelijk dingen uit het leven halen. Met een knipoog hier en daar. En dat geldt ook voor deze nieuwe scheurkalender.

Wat kun je verwachten van de bucketlist kalender?

Bucketlist kalender Kijkend naar de opdrachten zijn we er van overtuigd dat jouw 2017 geweldig leuk zou worden; nog leuker dan dat hij zonder deze scheurkalender was geweest. Toegegeven (en we werden er in het voorwoord al voor gewaarschuwd); je zal af en toe je wenkbrauwen optrekken bij sommige opdrachten, maar juist die halen je uit jouw comfortzone. Gewoon doen!

Elke dag start je met een mooie quote. Die vaak zo leuk zijn dat je ze meteen wilt inlijsten. Of een foto van wilt maken en deze vervolgens op Instagram wilt plaatsen. Op de achterkant vind je echter elke dag een opdracht. Waar geen rode lijn in te trekken is. Het is elke keer weer afwachten wat je kunt verwachten.

Enkele voorbeelden, totaal willekeurig?

  • Ga op date met je lief/je crush/een onbekende.
  • Ga liften! Het maakt niet uit waar, zolang je maar ergens terecht komt waar je nooit eerder bent geweest. Zorg er wel voor dat je terug thuis raakt!
  • Maak vandaag wat tijd vrij om aan je dromen te werken. Zorg dat je morgen dichterbij je droom bent dan gisteren.
  • Verzin je eigen feestdag. Wat vier jij vandaag?
  • Pyjamaparty!
  • Schrijf een boodschap in het zand.
  • Afkoeling gezocht! Ga in een bad met ijs liggen, brrrr….
  • Ga een dagje naar zee en verzamel zoveel mogelijk schelpen.

Een beetje gek, maar wij houden ervan. Wat jij?

Titel: Bucketlist kalender
Auteur: Elise de Rijck
Uitgeverij: Lannoo
Prijs: € 14,99

Koop bij bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *