Cupcake pleisters

Door  |  0 reacties

cupcake pleisters

Tranen met tuiten na een valpartij op straat? Zorg dat je deze cupcake pleisters in huis hebt en er is niets aan de hand.

Vind je een koekje geven na een valpartij niet pedagogisch verantwoord, zorg dan dat je altijd de juiste pleisters in huis haalt. Vallen zo haast een pretje worden als je daarvoor een echte cupcake-pleister terug krijgt. Kijk dus uit dat je kind(eren) er geen misbruik van gaan maken!

Bestel de cupcake pleisters op Zoetiteit.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *