Eerlijke mode

Door  |  0 reacties

In de ideale wereld zouden kleine kindjes niet aan jouw kleding werken. Een aantal bedrijven is zich daar van bewust.

Maar hoe vind je uit welke bedrijven ethisch handelen? Hoe weet je welke bedrijven hun personeel niet schandelijk onderbetalen, kleine kindjes inhuren of hun personeel onder gevaarlijke omstandigheden laat werken?

Op Fairwear.nl vind je een lijst van deze bedrijven. Waar koop jij voortaan je kleding?

Ga voor de bedrijvenlijst & meer informatie naar Fairwear.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *