Get smurfed!

Door  |  0 reacties

Grote smurf, lolsmurf, Asrael en Gargamel. Deze en meer van die blauwe figuurtjes kun je binnenkort in 3D bewonderen.

Voor mensen uit de jaren ’80 en ’90 zijn de Smurfen een jeugdherinnering. Eén generatie later is helemaal niet opgegroeid met de smurfen. Toch zullen ook zij er binnenkort aan moeten geloven. De blauwe wezentjes veroveren de hele wereld met de Smurfen-film, die nu verkrijgbaar is op dvd. Laat je verrassen!

Bestel de dvd op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *