Papier hier

Door  |  0 reacties

notitieboekjes

Menig vrouwenhart gaat sneller kloppen van gekleurde notitieboekjes en vrolijke kaarten. Pas dus op in deze webshop.

Papiermier is een van oorsprong Belgische winkel, met stapels schriften, notitieboekjes, stickers, notitieblokjes en kaarten. Een lust voor het oog. En slecht voor je portemonnee. Zeker nu ze ook nog een webshop hebben.

Toch maar even neuzen? Want oh wat hebben ze leuke spullen!

Bekijk het assortiment op Papiermier.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *