Doos vol herinneringen

Door  |  0 reacties

Welke herinneringen koester je het meest en zou je het liefst in een doosje willen stoppen?

Loop je huis door en zoek alle dierbare herinneringen bij elkaar om ze vervolgens in deze uniek vergeetmijniet-doos te stoppen. Al je dierbare herinneringen bij elkaar, in handige vakjes. Koester je herinneringen!

Tip! Wil jij zo’n mooie herinneringen-doos? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans.

Bestel de doos op psvergeetmeniet.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *