Kekke kofferhoezen

Door  |  1 reactie

kofferhoezen

Wil jij de koffer direct herkennen op de bagageband op de luchthaven? Geen probleem!

Kom je net terug van een lange vakantie, oogjes half dicht na een verschrikkelijke vlucht met luidruchtige kinderen, moet je ook nog je best doen om jouw blauwe koffer tussen de andere 121 blauwe koffers te herkennen. Dat kan makkelijker!

De Holland Souvenir Shop heeft diverse kofferhoezen in Hollandse stijl. Geschikt voor bijna alle harde trolleys tussen de 60 en 75 centimeter. Ga jij voor de koeienvlekken, vrolijke tulpen, een portret van Van Gogh of Delfts blauw?

Ga naar de Holland Souvenir Shop >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

 1. Nina Sleijffers

  22 juni 2014 at 21:09

  Hoi,
  Ik zou graag willen weten waar ze eventueel nog de gave Hollandse kofferhoezen verkopen. Bij de site waarna jij een link van hebt daar kan ik ze niet op vinden..
  Ik hoop dat je me kan helpen..
  Ik hoor graag van je,
  Groetjes, Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *