Einde kofferzoektocht

Door  |  0 reacties

Maar waar laat je al deze koffergoodies als je nog geen koffer hebt? In deze vrolijke blikvanger bijvoorbeeld.

Als je op je koffer staat te wachten, moet je voor de gein eens koffers gaan observeren en dubbele zoeken. Dat gaat erg makkelijk. En hoe zie je dan welke zwarte/blauw/rode koffer van jou is? Dat dilemma heb je niet als je een opvallende koffer koopt die er uitspringt. Zoals deze vrolijke Oilily-koffer.

Bestel deze Oilily-koffer (of een andere) op Koffers.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *