Zijn we er al?

Door  |  0 reacties

Een rit naar een zuidelijk Europees land is voor kleine kinderen afzien. De verveling slaat toe. Maar wat doe jij eraan?

Geef je kinderen het boek Op de achterbank en je zult de vraag “Zijn we er al?” een stuk minder vaak horen. Dit vakantie-digi-doe-boek staat vol met spelletjes en opdrachten. Nieuwerwetse spelletjes als je eigen QR-code maken, maar ook ouderwetse beeldraadsels oplossen. Je hebt geen kind meer aan ze!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *