Persoonlijk wijntje

Door  |  0 reacties

Wijn een afgezaagd en onpersoonlijk cadeau? Dankzij 94Wines niet meer!

Met 94Wines is het leuk om een fles wijn cadeau te doen. Kies je wijn (elke fles heeft z’n eigen kleur en nummer). Voeg een persoonlijke boodschap toe (tekst, foto of zelfs video). Verstuur hem naar je vrienden.

De persoonlijke boodschap wordt omgezet in een QR-code, welke op de fles wordt geplaatst. Die kun je via een QR-reader op je mobiele telefoon kunt lezen of bekijken. Zo is een fles wijn een persoonlijk cadeau in plaats van een afgezaagd relatiegeschenk.

Kijk op 94wines.com voor de mogelijkheden >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *