Rebelletjes & regels

Door  |  0 reacties

Afspraken maken met kinderen is niet het makkelijkste wat er is. Met dit afsprakenbord wordt het wel iets makkelijker.

Het Rebels & Rules afsprakenbord bestaat uit een set Rebel-magneten. Elk gezinslid kan zijn eigen Rebel uitzoeken en hiermee kun je het afsprakenbord vormgeven. Samen met de Rules-magneten die bijgeleverd zijn. Zo wordt het een koud kunstje om met je kind (op een positieve en bovenal speelse manier) afspraken te maken over het avondeten (zonder mopperen en met mes en vork) of over bedtijd (en hoeveel pagina’s je kind nog mag lezen).

Volgens de bedenkers van het afsprakenbord is er slechts één toepasselijke slogan: Make Rebels love Rules. Succes met de uitdaging!

Bestel het Rebels & Rules afsprakenbord >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *