Val jij voor Steamcream?

Door  |  1 reactie

Steamcream

Overgewaaid uit Amerika en inmiddels ook populair in Nederland: SteamCream. Handig & te leuk verpakt!

SteamCream heeft haar naam te danken aan het productieproces waarbij gebruik wordt gemaakt van stoom. Hierdoor voelt de crème extra zacht en wordt hij sneller opgenomen door je huid. Een verkooppraatje van de fabrikant? Allicht. Maar val je niet voor het verhaal dan val je wel voor de verpakking.

SteamCream – die overigens multifunctioneel is, want hij is geschikt voor alle huidtypen én praktisch alle lichaamsdelen – is verpakt in een handzaam blikje (75 gram) die je zo in je handtas laat glijden. Welke kies jij?

Bestel SteamCream op Cosmania.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. marij van den kerkhof

    1 juli 2011 at 12:55

    Steam Cream….hele geinige kleine blikjes.
    vrolijk design..handzaam formaat….gewoon ’n MUST-HAVE!! brings a smile on every woman’s face!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *