Geluksmunt: geluk op zak

Door  |  0 reacties

geluksmunt

Ken je iemand in je omgeving die wel wat extra geluk kan gebruiken, een hart onder de riem? Geef een geluksmunt cadeau!

De geluksmuntjes van Kimme zijn klein, mooi en leuk verpakt. Je kunt ze op een kaartje plakken. Of op een label bij een cadeautje doen. Of inpakken en zo cadeau doen. Of aan een kettinkje hangen. Of aan een sleutelbos hangen. Of… Of… Of… Genoeg mogelijkheden om ze origineel cadeau te geven.

Oh, en mocht je geluksmuntjes niet zo leuk vinden, Kimme heeft ook nog gelukspoppetjes en -kikkertjes in de aanbieding.

Ga snel maar Kimme’s webshop >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *