Kletsboek: praten met je kind

Door  |  0 reacties

kletsboek

Een musthave voor ouders die op een leuke, grappige en creatieve manier in gesprek willen gaan met hun kind: kletsboek

Kletsboek! staat bomvol leuke vragen (hoeveel keer heb je vandaag gelachen en hoe laat zou je naar bed willen?) en opdrachten die je ieder voor zich of samen kunt doen. Laat je kind mopperen bij de moppermuur of zich uitleven op een ‘Doe eens lekker gek’-pagina. Uiteraard is er ook ruimte om de grootste wensen van je kind te noteren.

Buiten dat de vragen en opdrachten op een leuke manier zijn ingestoken, word je ook nog eens vrolijk als je het kletsboek ziet. En: het is praktisch ingedeeld. De linkerpagina voor je kind en de rechter voor jou.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *