Op de achterbank

Door  |  0 reacties

Verveelt jouw kleine meid zich op de achterbank? Geef je even niet zo vrolijke juffie dan deze aankleedpop cadeau.

Laat je meisje samen met de pop op wereldreis gaan. Vanaf de achterbank kan ze op reis gaan naar Mexico, Duitsland, Kenia, Hawaii, Japan en India. Mocht de kleine meid van al dat reizen op de achterbank in slaap vallen, kan mama zich natuurlijk ook nog lekker even uitleven. For old times’ sake!

De achtergrond, pop en attributen zijn allemaal magnetisch. Opruimen is dus een eitje.

Bestel deze (of andere) aankleedpop op Zebra.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *