Jouw eigen tijdschrift

Door  |  0 reacties

Jouw eigen tijdschrift

Altijd al eens zelf een eigen tijdschrift willen maken? Met MagCloud van HP wordt die droom werkelijkheid.

MagCloud biedt je allerlei opties om een mooi tijdschrift in elkaar te zetten. Maak met een ontwerp-programma een pdf-bestand in Letter-format en laat het drukken of online publiceren. Een leuk idee voor een reünie, het 25-jarig huwelijksfeest van je ouders, als afscheidscadeau voor een collega op het werk, als promotiemateriaal voor je eigen bedrijf, je kunt het zo gek niet bedenken!

Zelf een tijdschrift samenstellen en opmaken lijkt niet echt makkelijk, maar met de stap-voor-stap handleidingen op de website gaat het zeker lukken! Dus wie weet, straks houd jij het allereerste gedrukte exemplaar van je eigen tijdschrift in handen. Geweldig toch?!?

Benieuwd naar de magazines van mensen die je voorgingen? Er is ook een speciale iPad-applicaties waarmee je deze snel en handig kunt bekijken.

Kijk snel op Magcloud.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *