101 boodschappen

Door  |  1 reactie

Ellenlange boodschappenlijstjes met onduidelijke krabbels zijn verleden tijd met dit handige notitieblok.

Op elk pagina van dit memo-blok 101 boodschappen blok vind je de meest gangbare artikelen, vaak in dezelfde volgorde als de supermarkten. Je hoeft enkel aan te kruizen. Tijdwinst thuis en tijdwinst in de supermarkt. Naast de kruisjes voor de gangbare items is er ook nog ruimte voor specifieke wensen.

Een vrolijke aanwinst voor op je keukenblad!

Bestel het 101 boodschappen blok op Gezinnig.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Anouk

    16 juli 2011 at 10:41

    Leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *