Je eigen receptenbox

Door  |  0 reacties

Je eigen receptenbox

Rondslingerend op je keukenblad zijn ze al superleuk, maar handig zijn ze ook nog eens.

Deze handige receptenkaartjes van Paper Source, die gemaakt zijn van gerecycled papier. De kleine kaartjes (10 bij 15 cm) zijn voorzien van handige lijntjes. Op de voorkant is er ruimte voor de ingrediënten en op de achterkant kun je de beschrijving kwijt.

De kaartjes worden per 20 stuks verkocht en er is ook een losse box bij te koop. Maak jij je eigen receptenbox?

Bestel de kaartjes (en box) op Papersource.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *