Krabbelen op je iPad

Door  |  0 reacties

Digitale notities zijn enorm handig, even per mail doorsturen en zo klaar. Ze zijn alleen zo onpersoonlijk.

Wacom maakt een einde aan deze onpersoonlijkheid. Ze ontwikkelden een app voor Bamboo, de welbekende tekentablet waarbij je in plaats van een muis een pen gebruikt voor bijvoorbeeld grafisch werk. De applicatie is echter niet alleen voor designers, maar voor elke iPad-gebruiker die graag een notitieblok bij de hand heeft.

Bamboo Paper, het digitale notitieblok, geeft je de mogelijkheid al je hersenspinsels direct te noteren. In de kleur en de grootte die jij wilt. Naar iemand doorsturen? Met één druk op de knop heb je een PDF-formaat. En kun je je persoonlijke notities bijvoorbeeld per mail verzenden.

Let op! Om Bamboo Paper te gebruiken heb je wel een pen nodig die hiervoor geschikt is. Zo heeft Wacom, marktleider in digitale pannen, de Bamboo Stylus ontwikkeld, speciaal voor deze applicatie.

Hoewel de applicatie gratis is, kost deze pen wel zo’n € 50,-. Er zijn goedkopere varianten verkrijgbaar van andere merken, maar die zijn wel minder nauwkeurig en vaak wat dikker.

Download Bamboo Paper >>a>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *