My life story: levenslang dagboek

Door  |  0 reacties

My life story: levenslang dagboek

Hoeveel pagina’s zou een dagboek moeten hebben om al jouw herinneringen kwijt te kunnen? Volgens de uitgever van ‘My Life Story’ kom je een heel eind met 1.080 pagina’s.

Ja, My Life Story bevat maar liefst ruim duizend pagina’s waar jij je levensverhaal in kwijt kunt. My life story is dee encyclopedie van jouw leven.

Een life story vol verhalen en foto’s

Vol momenten die je niet meer wilt vergeten. Vol herinneringen aan de mensen die je lief heb gehad en de vrienden die je hebt gemaakt. Vol verhalen over de reizen die je hebt gemaakt. Vol foto’s van de plekken die je als thuis beschouwde en allicht nog steeds beschouwd. Vol recensies over de films die je hebt gezien, en de boeken die je hebt gelezen. Vol dilemma’s met betrekking tot de liefde en je werk.

My Life Story kost € 37,95, maar zal binnen no time van ongekende waarde zijn.

Bestel dit boek >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *