Getekend dagboek

Door  |  0 reacties

Een dagboek bijhouden is voor een kind een hele opgave. Probeer het eens anders: door middel van tekenen.

Het boek Mijn tekendagboek nodigt kinderen uit om hun verhaal in woord uit te beelden i.p.v. in tekst. Uiteraard worden ze daarbij wel geholpen door de maker van het boek, welke leuke opdrachten voor ze in petto heeft. Geen ‘Wat zal ik nu eens tekenen?’-momenten dus.

Zo is er in het boek o.a. ruimte om te vertellen, of te tekenen eigenlijk, wat jouw kind op welke dag van de week doet. Ook is er ruimte om hun droomkamer te tekenen. Er zijn pagina’s met poppetjes zonder hoofd. Hier kunnen de mensen getekend worden die op dat moment belangrijk zijn in nu leven.

Een uniek document, voor zowel ouder als voor kind (op latere leeftijd) zelf.

Bestel dit boek op Djello.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *