Creatief met jampot!

Door  |  0 reacties

Laat je niet leiden door het ietwat ouderwetse uiterlijk van deze blog. Er staan echt mooie dingen op!

Jen, de schrijfster van het blog, houdt niet alleen een blog bij over haar familie, maar heeft een speciaal subblog opgezet: Mason Jar Monday. Hoewel deze al enige tijd niet wordt bijgehouden is het nog wel inspiratievol voor zij die graag lowbudget hun woonkamer en keuken willen oppimpen.

Jampotjes als vazen, jampotjes als cocktailglazen, jampotjes als lantaarns, jampotjes als opbergwand in je hobbykamer (favoriet!), weckpotten als decoratie, jampotjes als naaigerei-houders, weckpotten als kleine moestuintjes… Zeg, welke webshop verkoopt jampotjes in grote hoeveelheden?

Ga naar Mason Jar Monday >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *